Простий рецепт домашньої тараньки

Родичі гарбузові пропонують вам ну дуже простий рецепт домашньої тараньки, яка точно буде до смаку її любителям.

Власне нам потрібна лише риба, сіль, оцет, олія.

Рибку почистити від тельбухів і вимити. Натерти сіллю кожну рибинку і залишити в прохолодному місці на 24 години. Тоді промити і додати кілька ложок оцту і оліі. Нехай постоіть годинку у цій юшці. А потім на шнурок. За 3-5 днів те що треба. За тиждень-півтора треба точно знімати і в холодильник.

Смачного!


Фото та текст Ольга Євтушенко ©

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *