Печиво з домашнього сиру

У літню спеку не дуже хочеться готувати, та коли рецепт простий, а інгредієнтів мінімум – то це інша справа. Родичі гарбузові пропонують вам рецепт приготування дуже легкого печива із домашнього сиру. Будете гостювати у селі чи на дачі – обовязково приготуйте, адже воно гарно смакує до склянки молока.

Про користь домашнього сиру і розповідати нічого. Високий вміст кальцію, фосфор, магній, залізо, цинк, селеній, вітаміни. Велика користь та жодних проблем із зайвою вагою (якщо дотримуватися відчуття міри та обирати знежирений варіант). Отож, для приготування корисного печива із домашнього сиру потрібно:

  • 200 гр. домашнього сиру;
  • 100 гр. вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 2,5 склянки борошна+1 ч.л. розпушувача.
  • цукор та кокосова стружка для декору.

Потрібно розтерти сир, додати мяке вершкове масло (кімнатної температури), яйце та борошно. Тісто вимісити і розкачати товщиною десь 0,5 см., посипати цукром та кокосовою стружкою, згорнути рулетом. Рулет розрізати на печево та викласти у форму.

Випікати від 15 хвилин при температурі 180 градусів. Час випікання контролюйте залежно від вашої духовки. Смачного!


Фото та текст Олена Славінська ©

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *