Кабачки запечені з сиром

Зараз сезон кабачків. Це чудовий овоч з якого можна приготувати безліч смачних та корисних страв. У ньому містяться вітаміни С, В1, В2, яблучна та фолієва кислоти, солі фосфору, калію, кальцію, магнію. Кабачки – це універсальний дієтичний продукт, а його сік чинить заспокійливу дію на нервову систему.
Родичі Гарбузові пропонують вам приготувати один із найпростіших, але смачних рецептів кабачків запечених у духовці.
Для цього нам потрібно:
– Кабачок;
– Сир твердий (100 гр);
– Панірувальні сухарі;
– Сіль;
– яйце
Нарізаємо кабачок, солимо. Натертий сир перемішуємо із панірувальними сухарями (їх всипте на око). Тепер кожен шматочок потрібно занурити спочатку у збите яйце, а потім з однієї сторони у суміш сиру та сухарів. Викласти на фольгу, змащену олією та запікати у духовці до готовності.
Смачного!


Фото та текст Олена Славінська ©

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *