10 правильних начинок для лаваша

Лаваш – прісний хліб, широко популярний у регіонах Азії. Проте, у нас лаваш також набув широкої популярності. З нього можна приготувати як і буденні страви, так і святкові. Раніше ми розповідали як приготувати ліниву лазанью із лаваша, а сьогодні поділимося рецептами правильних, корисних начинок для нього.

Отож, якщо ви слідуєте законам правильного харчування, то геть майонез та ковбаси, обирайте корисну начинку разом з нами. Листи лаваша промазуємо чистим йогуртом, викладаємо шар сиру, основної начинки, знову сиру і згортаємо рулетом. Готову страву злегка підсмажуємо на сухій сковороді або підсушуємо у духовці

  1. Лаваш + натуральний йогурт + сир + тушковані гриби + корейська морква
  2. Лаваш + натуральний йогурт + сир + відварене м’ясо + корейська морква
  3. Лаваш + натуральний йогурт + сир + гарбузове пюре + відварене м’ясо
  4. Лаваш + натуральний йогурт + домашній сир + сіль + зелень
  5. Лаваш + натуральний йогурт + сир + відварені яйця + червона риба
  6. Лаваш + натуральний йогурт + гарбузове пюре + домашній сир
  7. Лаваш + натуральний йогурт + сир + помідори + огірки + відварене м’ясо + капуста
  8. Лаваш + натуральний йогурт + домашній сир + червона риба
  9. Лаваш + натуральний йогурт + сир +відварена печінка + корейська морква
  10. Лаваш + арахісова паста + банан

Рулетики із лаваша – це швидкі та прості закуски. Докладаючи мінімум зусиль та використовуючи мінімальний набір продуктів ви отримуєте смачні, поживні та корисні страви.
Смачного!


Фото та текст Олена Славінська ©

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *